University of Management and Economics
*ខេត្ត បាត់ដំបង ថ្ងៃទី ១៧-២១ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៦
សកម្មភាពចុះវាយតម្លៃរបស់ គណៈប្រតិភូ គណៈកម្មាធិការទទួលស្គាល់គុណភាពអប់រំនៅកម្ពុជា នៅសាកលវិទ្យាល័យគ្រប់គ្រង និង សេដ្ឋកិច្ច​ UME ខេត្តបាត់ដំបង រយៈពេល៥ថ្ងៃ គឺចាប់ពីថ្ងៃទី ១៧-២១ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៦
*ខេត្ត បាត់ដំបង ថ្ងៃទី ០៦ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៦
ពិធីសំណេះសំណាល និង ផ្លាសប្តូរបទពិសោធន៍ រវាង សាកលវិទ្យាល័យគ្រប់គ្រង និង សេដ្ឋកិច្ច UME ខេត្តបាត់ដំបង ប្រទេសកម្ពុជា និង ក្រុមហ៊ុន Betagro ប្រទេសថៃ
*ខេត្ត បាត់ដំបង ថ្ងៃទី ២៥ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៦
ពិធីចុះអនុស្សរណៈ យោគយល់គ្នារវាង សាកលវិទ្យាល័យគ្រប់គ្រង និង សេដ្ឋកិច្ច UME ជាមួយសាលា Guiyang Vocational and Technical College ដើម្បីធ្វើកិច្ចសហប្រតិបត្តិការណ៍រួមគ្នាលើ៥ ចំណុច ទី១ - Exchange visits of president , teachers , and experts; ទី២-Exchage student; ទី៣- Emplement intercollegiate exchages in educatonal field ; ទី៤- Exchange of positive experience on improving quality of education ; ទី៥- Other areas and study programs mutually agreed upon by both Parties .
*ខេត្ត បាត់ដំបង ថ្ងៃទី ២២-២៤ ខែមេសា ឆ្នាំ២០១៦
ឯកឧត្តម សាកលវិទ្យាធិការសាកលវិទ្យាល័យគ្រប់គ្រង និង សេដ្ឋកិច្ច UME ព្រមទាំង សហការី បានអញ្ជើញចូលរួម សិក្ខាសាលា ស្តីពី 2016 China Agricultural Outlook Conference នៅទីក្រុង ប៉េកាំង ប្រទេសចិន ចំនួន ៣ថ្ងៃគឺ ចាប់ពីថ្ងៃទី ២២-២៤ ខែមេសា ឆ្នាំ 2016 ។
*ខេត្ត បាត់ដំបង ថ្ងៃទី ២៧ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៦
ពិធីប្រគល់សញ្ញាបត្រ ដល់និស្សិត ជ័យលាភី ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ ជំនាន់ទី ១១,១២ និង ១៣ និង បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ជំនាន់ទី ៧,៨ និង ៩ របស់សាកលវិទ្យាល័យគ្រប់គ្រង និង សេដ្ឋកិច្ច UME ក្រោមអធិបតីភាពដ៍ខពង់ខ្ពស់ ឯកឧត្តមបណ្ឌិត ហ៊ុន ម៉ាណែត ប្រធានគណៈកម្មការអាហារូបករណ៍ សិស្ស និស្សិត ក្រីក្រ សម្តេច អគ្គមហាសេនាបតី តេជោ ហ៊ុន សែន និង សម្តេចកិត្តិព្រឹទ្ធបណ្ឌិត ប៊ុន រ៉ានី ហ៊ុន សែន នាថ្ងៃទី ២៧ ខែមីនា ឆ្នាំ២០១៦